WOW0821240209BLCLJLLLML

Bestelling & levering

Je hebt gave nieuwe fietsspullen gekocht, yeah! Maar hoe nu verder?

Wanneer je een product bestelt gaat ons team hier direct mee aan de slag. Zodra de bestelling volledig verwerkt is ontvang je een Track & Trace code waarmee je jouw bestelling op de voet kunt volgen. 

De bestelde producten worden direct vanuit de leverancier naar jou verstuurd. BornBiker heeft hier bewust voor gekozen om zo de transport- en opslagkosten te minimaliseren. Hierdoor kunnen wij onze prijzen erg laag houden. Deze voordelige manier van verzenden betekent wel dat de levertijd iets langer is dan je wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd is dan ook 7 - 14 dagen. Daarnaast kan het natuurlijk voorkomen dat jouw bestelling wat vertraging oploopt. Heb je drie dagen na de verwachte leverdatum je bestelling nog niet ontvangen? neem dan gerust even contact met ons op.

Om de verzendkosten laag te houden en om te garanderen dat je jouw producten zo snel mogelijk ontvangt, is het mogelijk dat jouw producten in verschillende pakketjes verzonden worden. 

 Mocht je toch nog een vraag voor ons hebben, dan horen wij dat graag! Vul het contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Levertijd actieproducten

Gezien de populariteit van onze actieproducten hanteren wij een gemiddelde levertijd van 16-32 werkdagen voor deze producten.

Team BornBiker.


Toegevoegd aan Winkelmand!