WOW0821240209BLCLJLLLML

Over ons

 

Het team van BornBiker doet 7 dagen per week zijn stinkende best om elke biker te voorzien van alles wat nodig is voor de zwaarste beklimmingen en de snelste afdalingen.

Waarom wij jou zo graag omhoog helpen? Simpel, we doen zelf niets liever dan elke helling, elke uitdaging, keer op keer te lijf gaan. Daarom weten wij als geen ander wat hier allemaal voor nodig is. 

Het is onze missie om bij te dragen aan jouw succes. Dit doen we door exclusief geselecteerde producten van hoge kwaliteit te leveren voor minimale prijzen. Omdat wij onze producten direct vanuit de fabrikant aanleveren, kunnen we de kosten laag houden. Zo zorgen wij voor de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen. 

Met ons gedreven team staan wij elke dag klaar voor iedere biker. En daar zijn we trots op. Bij BornBiker staat jouw tevredenheid namelijk nog echt op nummer één.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat de producten GRATIS bij jouw afgeleverd worden. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kun je tot 14 dagen na ontvangst nog retourneren.

Bekijk rustig welke producten jou verder kunnen helpen en mocht je vragen hebben dan horen wij dat graag.

Team BornBiker.

 


Toegevoegd aan Winkelmand!