WOW0821240209BLCLJLLLML

Ruilen & retourneren

Je bent jammer genoeg niet helemaal tevreden met je producten, hoe nu verder?

Wij doen ons uiterste best om jou de producten te leveren die je verder helpen. Toch kan het voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent. Dat vinden wij erg jammer! Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om de door jouw bestelde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken vragen wij jou om de volgende stappen te doorlopen:

1. Download het retourformulier.

2. Vul het formulier volledig in. (Indien dit formulier niet volledig is ingevuld kunnen we de retouraanvraag niet in behandeling nemen.)

3. Stuur het volledig ingevulde formulier samen met de factuur en de desbetreffende artikelen naar het adres dat op het retourformulier vermeld staat.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Het retourneren van hygiënegoederen is helaas niet toegestaan.

Wij hopen je hierbij voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Team BornBiker.


Toegevoegd aan Winkelmand!